25 september 2009

Australie, dag 10, onderweg

Gisterenavond een superavond gehad met een groep jongvolwassenen die zijn vastgelopen in de kerk maar niet op Jezus. Wat een inspiratie en bemoediging om een groep gelovigen te treffen die serieus nadenken over wat het betekent om Jezus te volgen en een verschil in hun omgeving te maken. Mijn studie van small groups en community kwam goed van pas en ik kon ze helpen om hun ideeen over community handen en voeten te geven.
Over een paar uur vertrek ik naar Sydney. Vanavond en morgen doe ik daar mijn Life Direction seminar. Dat is een flinke kluif. Zeven sprekertjes in 22 uur. Ik heb er zin in. Tijd voor sightseeing zal er ook in Sydney niet inzitten. De opdracht voor school moet voor woensdag af en er moeten nog heel wat bladzijden geschreven worden. Slapen gaat nog steeds heel slecht en ik voel me net als een vaatdoek zich zou voelen, als deze kon voelen, die drie weken niet is uitgespoeld.
Verder ben ik een gezegend mens. Bevoorrecht dat ik dit werk kan en mag doen. Ook ben ik ernstig verliefd op mijn vrouw. En dat somt het begin van deze vrijdag aardig op. Bidt alsjeblieft voor Gods zalving op al het spreken dit weekend. Zonder die zalving zijn woorden slecht woorden.

2 opmerkingen:

  1. We kennen elkaar niet, maar ik wilde toch even laten weten dat ik het geweldig vind hoe liefdevol je steeds over je vrouw schrijft :-).

    Ik ervaar de passie en echtheid die uit je blogs spreken sowieso als bemoedingend en aanstekelijk.

    Gods zegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een heerlijk gegeven voor je vrouw: zo veel van haar te houden hoor je niet vaak zeggen door een man van jou leeftijd,maar wat een prachtige blog heb jij : alle goeds voor dit weekend

    BeantwoordenVerwijderen