18 november 2008

Thuis!

Mens, wat was ik chagerijnig! Ik dacht eerst dat het met mijn bloedsuikerspiegel te maken had maar eten maakte het alleen maar erger. Een tussenlanding op London Heathrow is iets wat een gezond en weldenkend mens gewoon moet vermijden. Betaal liever iets meer maar vermijdt LH.
Ik ben nu op zoek naar een T-shirt waar "Heathrow Sucks" of "I hate London Heathrow" op staat. Ik ben niet de enige. Reizigers stemmen en masse voor Heatrow als het slechtste vliegveld ter wereld.
Wat is er dan zo fout aan? Dat is het vreemde. Ze proberen alles goed te doen waardoor het allemaal weer fout gaat. De terminals zijn niet fysiek met elkaar verbonden zodat je met een bus over het vliegveld moet om van 3 naar 1 te gaan. Omdat in de reis tussen 1 en 3 er van alles in je koffer of handbagage terecht kan komen is er vervolgens weer controle en bij het instappen worden alle paspoortnummers handmatig in de computer ingevoerd. Dat soort dingen deed men 20 jaar geleden.

Nee een reis van A naar B is zeker geen hoogtepunt in mijn leven. Daar zie ik altijd tegenop. Nu zullen sommige lezers adviseren om "te genieten van het moment" maar helaas lukt me dat gewoonweg niet.
Genieten van thuiskomen des te meer. Daar valt alles van me af en kan ik het leven weer aan.

4 opmerkingen:

 1. yep, wij moeten ook altijd van Halifax naar Zaventem overstappen in Londen, maar er is één ding nog erger: overstappen in Zürich en Montréal en dan terug naar Halifax! In Zürich heb je dan een soort metro ipv die bus in Londen, maar de afstand is nog groter... Dat hebben we dus maar één keer gedaan, dan toch maar Londen! pfff, niets leuker dan thuiskomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis Jan.
  Ik zei net tegen m'n man: Ik ben zó chagerijnig. Toen opende ik jou blog. Nou, dat was ook niet veel vrolijks... Onze scooter ging vandaag voor de tweede keer binnen een week kapot; en dan ben je ook niet zo blij; zeker niet als er dan een eind gelopen moet worden. Nu ja, ik ben ook thuis, maar vraag me niet hoe. Wat een problemen kun je toch hebben met zon r...ding.
  Groet Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je er weer bent.

  BeantwoordenVerwijderen