22 juli 2007

Whitby, Ontario

Het is nu maandagochtend, 23 Juli. Over een paar uur gaan we naar een hele grote Mall en ik denk dat de meiden zich hier een paar uur goed zullen en kunnen vermaken. Gisteren gesproken in County Town Church. Ik was hier eerder dit jaar en het was goed om hier weer te zijn. De zaterdagmiddag ervoor en gisteren de hele dag met enkele leiders van de gemeente en hun gezinnen doorgebracht. Fijne mensen met een leifede voor elkaar en God!
M en E waren uitgenodigd om mee naar de film te gaan. Omstreeks middernacht kwamen ze thuis. Moet wel een leuke film geweest zijn (Chuck & Larry) want ze lagen ook thuis nog in een deuk.

Waar we heeeeeeeeel erg naar uitzien is de komende dagen. vanaf morgen zijn we met z'n drieen vijf dagen lang in een huis aan de Georgian Bay. Ik begin me een beetsje schuldig te voelen dat ik de meiden meesleep naar al mijn vrienden en contacten. Ze nemen het me niet kwalijk maar het vooruitzicht om een paar dagen helemaal alleen te zijn spreekt ons nu des te meer aan.

Hieronder nog een paar foto's van de afgelopen dagen.
1 opmerking:

  1. I Now Pronounce You Chuck and Larry

    Twee heteroseksuele brandweermannen uit Brooklyn doen alsof ze een homokoppel zijn om financieel voordeel te halen uit hun sociale situatie.

    BeantwoordenVerwijderen