14 juli 2007

Illinois

Inmiddels zijn we hier al 43 uur waarvan 14 tot 16 uur geslapen, drie uur naar Braveheart gekeken. Een uur bij de Italiaan gezeten, de meiden gedropt bij een "groupdate" met leeftijdsgenoten in een huis aan het meer en ik heb me een aantal uren vermaakt met mijn eigen groupdate bij ons gastgezin die zo'n twaalf gasten hadden uitgenodigd voor en "cook-in", en soort van braadworstenbarbecue.
Vanmorgen, terwijl de meiden uitslapen, ga ik ontbijten met Nick, een Indiase dokter. Hij en zijn vrouw zijn weer vrienden van vrienden en nu ook al jaren mijn vrienden.
Ik realiseer me dat deze paar regels nu niet echt als een spannend verhaal lezen. Dus dan maar een paar fotootjes. Terwijl ik Bravehart keek hebben de meiden zich vermakt in de tuin en maakten daar enkele melige foto's. Ook nog een foto van ellen op de Harley.
O ja, ook enkele uren gesjopt. M en E jagen hun geld er wel erg snel doorheen. Ik heb neh er op gewezen dat we nog 16 dagen te gaan hebben en dat ze vast nog wel meer mooie hebbedningetjes tegenkomen. Schade dag een: 170 dollar.1 opmerking:

  1. Hallo Jan & Kids :D

    Martha belde mij nadat jullie vertrokken waren, om te vetellen dat jullie het dagboek op internet bijhouden. Erg leuk, zo'n site. Vooral de foto's. Ik zie al waar moniek haar hard verdiende geld aan uit heeft gegeven. :) Of dat jurkje heeft ze nog nooit aangehad..(?) Groetjes daar, en nog veel plezier!

    Joost

    BeantwoordenVerwijderen