20 juli 2007

Een "off" day

Vandaag gaat de geschiedenis niet in als de meest enerverende den Ouden dag. M & E waren hun bed niet uit te branden waardoor de laatste bus naar New York al vertrokken was. Moniek wilde niet eerder weg dan dat ze met Joost had gecommuniceerd. Dus toen was het al elf uur. Bovendien was het weer ook vandaag niet om over naar huis te schrijven dus daar houd ik m'n mond dan maar over.
Het videootje op youtube spreekt voor zich. http://nl.youtube.com/watch?v=VJzQVVB0_yI

Ellen en ik komen net terug van Ocean's 13. Monieke bleef thuis omdat ze niet in orde is. We hebben de bestelling van onze Buuf afgehandeld. Ze blijkt niet maat 44 te hebben maar net een fractue kleiner. Ofwel ik zou hem met m'n maat 36 echt niet aan kunnen. Misschien dat'ie tot m'n knieen zo komen.


Onze gastheer en ,-vrouw namen ons mee over de George Washington brug naar een Mexicaans restaurant op Manhattan. Ik was zo trots op mezelf dat ik een lichte, vegetarische lunch in z'n geheel en alleen tot een goed eind had gebracht totdat de eigenaar van de tent ons trakteerde op een toetje. Laat dat nu net m'n favoriete toetje zijn "Tres Leches". Ik heb daar ongeveer het formaat van en stoeptegel van opgegeten. Dat is nu 6 uur geleden en ik heb nog steeds geen trek in eten.

Morgen slapen we uit en gaan dan rustig aan richting Canada. Als we een hotel vinden met internetverbinding schrijven we morgen gewoon weer en blog.

Hieronder nog een foto van Manhattan die ik op internet vond. Ik heb deze niet zelf gemaakt. Dat komp omdat ik niet kan vlieggu. In de linkerbovenhoek de George Washingtonbrug

3 opmerkingen:

  1. En wat vonden jullie van Ocean's 13? En wat kost dat nou naar de bios daaro?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een matinee kost 8,50. 's-avonds en weekends 12,50. Ocean 13 was leuk, hoewel wat mij betreft meer van hetzelfde. het blijft toch een pot nat...

    BeantwoordenVerwijderen