15 juli 2007

Een luie dag in Gridley

Ellen en Moniek besloten om thuis te blijven terwijl David, Chris en ik naar een dinner gingen. De meiden hebben blijbaar iets met springen, rennen en bloemen. Hieronder een paar foto's van de bijna ontelbare fotoi's die ze van zichzelf maakten.
Ik ga zometeen spreken in El Paso (Fellowship Bible Church) en daarna gaan we jetskieen. De meiden hebben besloten om in bed te blijven terwijl ik al het werk doe.
Vannacht wakker geworden met een giga migraine maar daar is gelukkig weinig van over.
Uiteraard moest er gisteren weer gesjopt worden. Een vriend (de Indiase dokter) gaf hun wat geld zodat de teller weer bijna op nul staat!
Onze buurvrouw heeft gevraagd of we een Levis voor haar mee willen nemen. Ja, doen we, maar ze heeft haar maat niet opgegegevn. Dat wordt dan wsch. maat 44 (Ik heb zelf waist 36 en ik schat Rivka in op 44 of zo). Past gegarandeerd. Ik weet dat mijn buren de blog lezen dus Rivka kan de maten nog doorgegeven en ook de "fit"; Straight leg? Tapered leg? Easy fit? Relaxed fit? Moet het de 501, 505, 514, 527 of de 550 zijn. Welke "wash".
Af en toe wordt je niet goed van de hoevelheid keus die er is en begint het te duizelen. En, jullie kennen de den Ouden huisregel: Bij duizeligheid nooit kopen!2 opmerkingen:

 1. leuke foto's!
  die eerste, mooi!! die laatste, geinig!!
  leuk trouwens zo'n vader-dochters vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou nou dames, zo te zien hebben jullie het heel erg naar je zin! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op jullie, hihi!
  GENIET ERVAN!!:D En let op je geld haha!
  Een hele dikke kus van mij!!

  xx Jenny!

  BeantwoordenVerwijderen