2 maart 2008

Duitsland 6,7 en 8

De clinic zit erop. Iedereen is gezond naar huis gegaan. Wat het vannacht was weet ik niet maar alledrie mijn kamergenoten besloten dat dit hun snurknacht was. Om kwart voor vijf ben ik er ten einde raad maar uitgegaan en ben de was gaan doen en wat gaan lezen. Vandaag, zondag, heb ik de hele ochtend vergaderingen. Misschien kan ik vanmiddag nog een dutje doen of zo.
De afgelopen dagen is het slecht weer geweest en het water in de rivier naast de molen steeg tot grote hoogte. Even was er het gevaar voor overstroming maar dat gaat niet door. Een paar jaar geleden heeft de benedenverdieping hier ook al vol met water gestaan. Dat zou nu, met 300 mensen in een conferentie, niet echt handig zijn. Dat is het natuurlijk nooit maar als het dan toch moet gebeuren heb je liever dat het gebeurd als het een wat handiger moment is, bijvoorbeeld als er een paar weken lang geen mensen gebruik maken van de ruimtes.

Onze telefoon thuis doet het niet. We kunnen en niet bellen en niet gebeld worden. Per 28 februari zijn we van de KPN naar Abel overgegaan. Dat gaat dus blijkbaar niet zonder pijn. Balen. Morgen maar ff bellen met de servicemensen van Abel.

1 opmerking:

 1. Ai, als je goed gelezen hebt op verschillende internet sites dan is Abel niet 1 van de meest betrouwbare providers van Nederland, en dat is nog 'vriendelijk' uitgedrukt.
  Kijk eens op mijn pagina, en dan speciaal op de reacties :
  http://www.watdoenwijmet.nl/abel-telecom/abel-telecom-een-overzicht/

  Ai, ik hoop dat je er nog vanaf kunt? Een proef periode of zoiets? Kies Alice, stukken beter en BBNet aangesloten.

  Succes alvast,
  Frank

  BeantwoordenVerwijderen