15 april 2007

Is het al zomer ofzo...?

Ik kan me herinneren dat we vroeger warme dagen hadden in juli en augustus. Mij hoor je niet klagen op dagen zoals vandaag. Om 07.30 vertrokken naar Lemmer waar ik sprak in de baptistengemeente. Heel leuk om veel oude bekenden te zien. Om 13.30 weer thuis om meteen in de korte broek in de tuin van de warme zon te genieten.

Ik houd een dagboek bij. Elke dag schrijf ik daarin. Vooral dingen die me in de Bijbel aanspreken of die ik bestudeer. Ik was vergeten om het dagboek mee naar Australie mee te nemen en ik merk dat ik dan meteen uit m'n dagelijkse routine van bijbellezen en studie kukel. Vandaag de draad weer opgepakt in 1 Tim. 2 waar Paulus ons oproept om te bidden voor alle mensen, koningen en hooggeplaatsten, opdat we een stil en rustig leven mogen leiden in alle godsvrucht en waardigheid. Daar denk je dan toch wel eventjes over na. Kun je nu zeggen dat als ik een stil en rustig leven wil leiden in alle godsvrucht en waardigheid ik aan het bidden moet. En als die stilte, rust, godsvrucht en waardigheid dan uitblijft, heb ik dan verkeerd gebeden?
Ik heb ondertussen wel uitgevogeld hoe het zit en ik houd dat maar eventje voor mezelf. Wil je ook weten hoe het zit? Lees dan de paar verzen erna maar en trek je conclusies.

Verder gezellig met de jongens gepraat en gegeten. Martijn had inkopen gedaan en maakte "raps". Daarna "Poseidon" gekeken. Een domme avonturenfilm.
Nu wilde ik wat aan mijn website sleutelen (www.lifedirection.org) met als resultaat dat de voorpagina in z'n geheel is verdwenen. Daar kijk ik morgen dan wel naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten