21 maart 2007

Van Mount Gambier naar Adelaide

Ik denk niet dat ik ooit eerder een groep 16 jarigen me met zoveel argwaan en wantrouwen heb zien aankijken. De godsdienstlerares vertelde me dat ze allemaal uit gebroken gezinnen komen. Ouderen hebben geen idee waar ze hun kinderen mee opzadelen als ze besluiten om uit elkaar te gaan. De kinderen krijgen de echte rekening gepresenteerd. Een uur lang wist ik ze mee te nemen in een verhaal over gebrokenheid, verdriet, schuld, schaamte maar ook herstel en genezing.
Ik heb met ze gebeden en ze de gelegenheid gegeven om een keuze te maken om het bij het kruis van Golgotha te brengen. Het was duidelijk dat velen geraakt waren en er wat mee konden. We gaan allemaal door trauma's en verdriet maar hebben een keuze om ons leven er negatief of positief door te laten bepalen.

Een rondje om het bergmeer naast de Blue Mountain gerend (zie foto hieronder) (de prijs: een zere knie) en kangoeroe gegeten alvorens een tweede volle avond te spreken over de wil van God en over voortdurende levensheiliging. De zaal zat voller dan de avond ervoor. 's-Morgens nog een radiointerview gedaan.Vanmorgen mijn gastheer en -vrouw naar het vliegveld (zie foto hieronder) gereden (ze moesten naar een begrafenis), koffie gedronken in Mount Gambier en een salade bij McDonalds gegeten alvorens zelf naar het vliegveld te rijden en naar Adelaide te vliegen. Daar ben ik net aangekomen. Gedouched en nu m'n mail en blog bijwerken. Vanavond van 19.00 tot 22.00 de eerste sessies van mijn seminar geven en morgen van 09.00 tot 16.30 de overige vijf. Ik laat m'n koffer maar dicht want direct na de sessies morgen word ik naar het vliegveld gebracht om vervolgens naar Sydney te vliegen. Het seminar maakt deel uit van de training die de deelnemers aan Love Australie ondergaan.1 opmerking: